; Eric van limpt Ontwerper goudsmid - Nieuws | Persbericht Nieuwe ambtsketen gemeente Noordwijk Eric van Limpt

Winkelwagen

Persbericht Nieuwe ambtsketen gemeente Noordwijk

Eric van limpt

12/02/2020 02:12

Persbericht Nieuwe ambtsketen gemeente Noordwijk

Op 1 december is de nieuwe ambtsketen van de gemeente Noordwijk overhandigd aan haar burgemeester. Mevrouw Verkleij is zeer verheugd over de nieuwe keten en draagt deze met verve. Tijdens de onthulling op het gemeentehuis in Noordwijk is met buitengewoon veel enthousiasme gereageerd op het stoere en moderne ontwerp van de abtsketen. De keten is ontworpen en vervaardigd door Eric van Limpt Ontwerper Goudsmid in zijn atelier in Nieuw-Vennep. Voor dit ontwerp is gebruik gemaakt van 1240 gram zilver. Eric heeft in zijn ontwerp zorggedragen voor de verschillende belangrijke kenmerken van de ‘nieuwe’ gemeente Noordwijk. De vier kernen van de gemeente omlijsten het wapen van Noordwijk. Centraal in de keten staat de vuurtoren van Noordwijk. De vuurtoren vormt het mechanisme om de penning te draaien zodat ook het landswapen zichtbaar kan worden gemaakt. Belangrijke symbolen voor de gemeente zijn prominent op de keten geplaatst. Zo vormen de schakels samen een golf die de kustgemeente symboliseert. Tevens zijn er beelden aangebracht voor de zorg, de bollenteelt en, heeft BepiColombo een plaats op het sieraad. Over deze nieuwe keten is een prachtige korte film gemaakt waardoor de inwoners van de gemeente Noordwijk kennis kunnen maken met hun nieuwe ambtsketen.



Noot voor pers: Voor meer informatie over de nieuwe ambtsketen van de gemeente Noordwijk, kunt u contact opnemen met Eric van Limpt Ontwerper Goudsmid.
Rustoordstraat 13
2153 AG Nieuw-Vennep
Nederland: +31 (0)2525-43404
Email: info@ericvanlimpt.nl
Website: www.ericvanlimpt.nl
Meest recente blogs
UNITY OF LOVE

Dna collier gemaakt van Edelstenen en Goud

Lees meer
Winnaar van BIG SEE PRODUCT DESIGN Award 2023

Ontzettend trots om na RED DOT ook een Product design award te hebben ontvangen van BIG SEE in Slovenië voor The SWANN'S

Lees meer