Winkelwagen

Zakelijk

Unieke bedrijfsgeschenken en prijzen

Naast unieke sieraden voor individueel gebruik maak ik ook stukken voor zakelijk gebruik. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jubileumspelden te creëren die uniek zijn voor uw bedrijf. Deze ontwerp ik op uw verzoek en kan uw logo en/of een tekst bevatten.


Voor het Meerjazz festival maak ik met veel plezier de eerste prijs. Deze wordt ieder jaar volledig afgestemd op de winnaar of winnares. Heeft u een wedstrijd waarvoor u opzoek bent naar een bijzondere prijs? Ik denk graag met u mee.


Gemeenten

Een van mijn expertises is het ontwerpen en vervaardigen van ambtsketens. Ambtsketens kennen een lange historie en worden bij fusies van Gemeenten of als het Gemeentelijk wapen veranderd, vernieuwd/aangepast. Eerder heb ik voor de Gemeente Haarlemmermeer en Noordwijk een volledig nieuwe ambtsketen mogen ontwerpen. Ook het centrale stuk van de Gemeente Uithoorn is van mijn hand. Deze heb ik ontworpen om de historie van Uithoorn te verbeelden en geprobeerd mooi te laten aansluiten op de bestaande keten.


Daarnaast is het ook mogelijk om unieke erespelden te ontwerpen en maken. De erespelden voor de Gemeente Haarlemmermeer ziet u ook hieronder in de video.