Winkelwagen

Ontwerpen

Ontwerpen

Bent u op zoek naar een door mij ontworpen uniek, oogstrelend en persoonlijk sieraad? Kom gerust eens sparren over wat u in gedachten heeft. Het creatieve proces van ontwerpen is voor mij het allerleukste dat er is. Daar kan ik mijn passie voor het vak perfect in kwijt. En ik laat u graag een paar mooie creaties zien.


Verrassende sieraden

Samen met de opdrachtgever of de drager van het sieraad vertaal ik haar of zijn verhaal en wensen in een aantal verrassende ontwerpen. Ik maak uw ring, armband of hanger van 14- of 18-karaats geel, rood, rosé of wit goud, of van platina. En natuurlijk is het ook mogelijk om bestaande gouden sieraden of erfstukken om te smelten tot een nieuw ontworpen sieraad.


As-sieraden en gedenksieraden

Een van mijn expertises is het ontwerpen en realiseren van gedenksieraden of unieke sieraden waarin de as van een dierbare is verwerkt. Hierbij kunnen we gebruikmaken van bestaand goud. 


Uitzonderlijke opdrachten

Naast het ontwerpen van onderscheidende ringen, armbanden of hangers, laat ik me met veel plezier uitdagen voor uitzonderlijke opdrachten. Zo heb ik de nieuwe ambtsketen mogen ontwerpen van de burgemeester van Haarlemmermeer. Dit is een supergave strakke ambtsketen geworden met veel symboliek. Alle wapens van de omliggende buurgemeenten zijn erin verwerkt.

Nieuwsgierig hoe de ambtsketen eruit ziet en hoe ik hem heb gemaakt? Kijk dan eens op de pagina 'zakelijk'.