Winkelwagen

Over ons


EMOTIE VERTAALD IN EEN SIERAAD


Ik ben Eric van Limpt: gepassioneerd goudsmid en ontwerper. Ben je op zoek naar een mooie ring, oorbel, armband of hanger? Als je bij mij je sieraad laat ontwerpen, maak ik voor jou een uniek exemplaar dat helemaal aansluit bij je wensen.


Goudsmeden en ontwerpen

Goudsmeden en ontwerpen is een waanzinnig gaaf vak. Bij elke opdracht laat ik me uitdagen door de mogelijkheden van natuurlijke materialen en stenen. Met mijn ontwerpen meet ik me regelmatig met vakmensen uit de hele wereld. En ik ben erg blij met de mooie prijzen die ik daarbij gewonnen heb. Graag laat ik me uitdagen om uitzonderlijke ontwerpen te maken en de grenzen van wat mogelijk is op te zoeken.


Tijdloze herinneringen

Sieraden staan voor emotie. Ze vertellen een verhaal voor de drager. En dat zie je terug in de unieke, exclusieve meesterstukken die ik voor u ontwerp. Ik wil sieraden ontwerpen die ook de volgende generatie met trots draagt.


Maak een afspraak


ERIC VAN LIMPT

Mijn liefde voor het vak begon ruim 30 jaar geleden tijdens mijn opleiding mts werktuigbouw, toen ik stage liep bij een sieradenfabriek. Daar raakte ik gebiologeerd door het vakmanschap van mijn leermeester, die me de passie voor het goudsmeden bijbracht.


Nieuw atelier in Nieuw-Vennep


Elke dag geniet ik van de creativiteit die ik in mijn ontwerpen kan verwerken. Mijn bedrijf is gegroeid van een bescheiden werkplaats in Hoofddorp, naar een goed geoutilleerd maar zeker ook uitnodigend atelier in Nieuw-Vennep. Daar heb ik volop ruimte om te sparren met mijn opdrachtgevers en alle gelegenheid om bijvoorbeeld lezingen of workshops te geven.


Kom gerust eens vrijblijvend praten over uw wensen.