Winkelwagen

about

ERIC VAN LIMPT

Mijn liefde voor het vak begon ruim 30 jaar geleden tijdens mijn opleiding mts werktuigbouw, toen ik stage liep bij een sieradenfabriek. Daar raakte ik gebiologeerd door het vakmanschap van mijn leermeester, die me de passie voor het goudsmeden bijbracht.


Nieuw atelier in Nieuw-Vennep


Elke dag geniet ik van de creativiteit die ik in mijn ontwerpen kan verwerken. Mijn bedrijf is gegroeid van een bescheiden werkplaats in Hoofddorp, naar een goed geoutilleerd maar zeker ook uitnodigend atelier in Nieuw-Vennep. Daar heb ik volop ruimte om te sparren met mijn opdrachtgevers en alle gelegenheid om bijvoorbeeld lezingen of workshops te geven.


Kom gerust eens vrijblijvend praten over uw wensen.

ADesign award bronze Muse design award gold
signature eric
Webshop
header horizontal break>

Dezelfde selecte, wisselende collectie die u direct in mijn zaak kunt kopen, kunt u hier ook online shoppen. Op de afbeeldingen van elke ring zijn alle details duidelijk zichtbaar. Bij elk sieraad staat ook het gewicht in goud, het aantal diamanten en alle andere belangrijke informatie vermeld.


Heeft u uw keuze gemaakt? Nadat u heeft afgerekend in de webshop, bezorgen we uw sieraad in een mooie cadeaubox veilig en zo snel mogelijk per koerier aan huis. Inclusief certificaat.

News
header horizontal break>

Meer weten over prijzen die ik heb gewonnen, bijzondere opdrachten of interessante nieuwsfeiten? Hieronder volgt een compacte selectie