; Eric van limpt Ontwerper goudsmid -Webwinkel | Waterfall Eric van Limpt

Winkelwagen

Waterfall

De serie Waterfalls bestaat uit een set oorhangers en een collier met hanger. Deze hanger is ook te dragen als enkel stuk en kan bij feestelijke gelegenheden gecombineerd worden met de oorhangers. Evenals de oorhangers is ook deze hanger van 18k geelgoud. Het bijbehorende ankercollier is van hetzelfde materiaal vervaardigd. Door het gebruik van gebogen lijnen en drie verschillende maten diamant ontstaat er een subtiele balans die bijdraagt aan de schoonheid van uw gezicht. De gebruikte diamanten zijn respectievelijk van 0.14, 0.02 en 0.01ct. in zijn totaliteit bevat de hanger 0.17ct aan briljant geslepen diamant. 

Collectie:
Waterfall
Price:

€ 4,329.00

Stock:

1


New collections

Flow

Met Flow kiest u voor tijdloze elegantie. Deze ring is gemaakt van 18 karaat geelgoud en 18k palladium witgoud. Door het geelgoud te flankeren door twee witgouden banen ontstaat een subtiel contrast. De middenbaan van 18k palladium witgoud bevat een enkele briljant geslepen diamant. Deze diamant is van zeer hoge kwaliteit. De triple excellent slijpvorm in combinatie met de optimale D kleur en loepzuiverheid vormt een perfecte steen. Deze diamant is 0.13ct en is daarmee de perfecte aanvulling op de elegant gevormde gouden ring.

€ 3,894.00

Oyster

De Oyster is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de zee. Deze ring met unieke vorm is vervaardigd uit 18k palladium witgoud. Centraal in dit stuk staat een natuurlijke zoetwaterparel. Deze parel heeft een lichtroze kleur die weerspiegeld wordt in de witgouden ring. De parel is 10mm in doorsnede en is van A-kwaliteit. De Oyster is lichtgewicht en te dragen als topstuk bij feestelijke gelegenheden of als dagelijkse uiting van creativiteit. Door de unieke vorm heeft u de keuze om de parel naar u toe of juist van u af te dragen. Het is ook mogelijk om deze ring te vervaardigen met een natuurlijke parel in een andere kleur.

€ 4,935.00