; Eric van limpt Ontwerper goudsmid -Webwinkel | Spring Eric van Limpt

Winkelwagen

Spring

Spring is een hanger van exceptionele schoonheid en is daarmee geschikt voor dagelijks gebruik. Door de diamanten binnenin de bol te plaatsen vangt het sieraad op verassende momenten licht. Het stuk bestaat uit twee onderdelen. 15 briljant geslepen diamanten van ieder 0.01ct sieren de binnenste bolvorm. Daaromheen is de buitenste bolvorm geplaatst. Deze vorm bestaat uit verschillende lijnen en is draaibaar. Hierdoor speelt de hanger met het invallende licht. Wanneer u beweegt draait de hanger met u mee. Zo heeft u ieder moment een ander sieraad. 

Collectie:
Spring
Price:

€ 4,281.00

Stock:

1


New collections

Flow

Met Flow kiest u voor tijdloze elegantie. Deze ring is gemaakt van 18 karaat geelgoud en 18k palladium witgoud. Door het geelgoud te flankeren door twee witgouden banen ontstaat een subtiel contrast. De middenbaan van 18k palladium witgoud bevat een enkele briljant geslepen diamant. Deze diamant is van zeer hoge kwaliteit. De triple excellent slijpvorm in combinatie met de optimale D kleur en loepzuiverheid vormt een perfecte steen. Deze diamant is 0.13ct en is daarmee de perfecte aanvulling op de elegant gevormde gouden ring.

€ 3,894.00

Oyster

De Oyster is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de zee. Deze ring met unieke vorm is vervaardigd uit 18k palladium witgoud. Centraal in dit stuk staat een natuurlijke zoetwaterparel. Deze parel heeft een lichtroze kleur die weerspiegeld wordt in de witgouden ring. De parel is 10mm in doorsnede en is van A-kwaliteit. De Oyster is lichtgewicht en te dragen als topstuk bij feestelijke gelegenheden of als dagelijkse uiting van creativiteit. Door de unieke vorm heeft u de keuze om de parel naar u toe of juist van u af te dragen. Het is ook mogelijk om deze ring te vervaardigen met een natuurlijke parel in een andere kleur.

€ 4,935.00